5

Nu kan jag räkna på ena handens fingrar hur länge det är kvar tills Lex Limbo finns tillgänglig för den som vill köpa den.
Och eftersom det är så lite tid kvar, tänkte jag fråga om det finns några speciella önskemål om vad jag ska blogga om under de här sista dagarna. Korta textsnuttar eller andra frågor om innehållet kanske? Givetvis inget som avslöjar viktiga detaljer eller blir en spoiler, men ni fattar. Är det något som någon är nyfiken på, så hojta till.
Om ni inte har några förslag, kör jag på som vanligt fram tills boksläppet. Och efter också förstås 🙂

Här har vi ännu en dag med sol (även om det var mulet i morse) så jag ska försöka ta vara på de sista solstrålarna och vistas utomhus en del.
Hoppas att ni andra också får en fantastisk dag! 😀

sig

10 svar till “5

  1. Jag är nyfiken på alla grejer kring det hela, att ifall du kan börja med idén och köra vidare med alla obligatoriska frågor om innehåll fram till vad gör du nu…

    Gilla

    • Det tar jag gärna upp 🙂 Är lite osäker bara på vad du menar med det sista. Menar du frågor om innehåll även i de följande manusen i serien, eller bara i mitt första?

      Gilla

  2. 28 är det till mitt släpp.
    Tänk att du är pionjären på LITET – det är stort 🙂
    Jag undrar hur du kom på idén till Lex Limbo.

    Gilla

    • Ja, tänk! Lite pirrigt är det 🙂 Det gäller ju att jag föregår med gott exempel 😉
      Vilken bra fråga! Den ska jag också ta upp. Tror det får bli en fråga per inlägg så långt de räcker. Men två dagar är ju kirrade nu 😀

      Gilla

  3. 5
    FEM!
    Jag kan inte greppa den saken, men det måste bara kännas underbart ALLT det där med skrivande och publicerande och nya manus på gång.
    Nej, jag har inga specifika önskemål! Försöker själv komma ifatt mig så gott det går.
    Njut av solen du och ta lite semester medan den nu visar sig. Härligt!!!!

    Gilla

  4. Jag menar, vad skriver du på nu när den där är klar?

    Gilla

Lämna en kommentar