Hur man inte bör göra

Jag hittade den här listan. En sammanställning av de mest pinsamma sexscenerna som skrivits i böcker under 2013.

Bad Sex Awards 2013: The shortlist in full
Excerpts from the shortlist of the Literary Review’s Bad Sex Awards 2013,   celebrating the most embarrassing passages of sexual description in a novel

Av någon anledning verkar det som om männen är överrepresenterade på listan, men det kan ju bara vara en tillfällighet just under det här året.
Jag har inte läst någon av böckerna som finns med på listan, eventuellt gör jag det framöver. För bara för att sexscenerna är dåliga, behöver ju inte det innebära att resten av innehållet inte är bra.

Dezmin

Annonser

12 responses to “Hur man inte bör göra

 1. Ja det där med sexscener är ett känsligt kapitel, tror inte jag själv skulle fixa att skriva en. känner väl mig lite dirty om jag skulle göra det. men det är ändå en viktig bit i livet förstås och på något vis så inbillar jag mig att damer har lättare för det. att skriva om sexscener, varför? ingen aning. ömma och scener om närhet är något annat, det skulle gå. men liksom det är ju bara jag de. Men det är tur vi e alla olika å en bok om kärlek att skriva en sån? e livrädd för att landa i tantsnusk shangern. men såklart mer känslor å det där som alla gör i böckerna är nog inte fel utan mest bara trevligt.

  Gilla

 2. Tänk att det finns utmärkelser för nästan allting 🙂 Tycker det vore intressant med en sammanställning över de bästa sexscenerna också.

  Gilla

 3. Pinsamma sexscener. Det kanske ska finnas sådana också. Frågan är väl bara om det är en avsikt i handlingen att de ska vara pinsamma, eller om det är författaren som skrivit dåligt. ja inte vet jag!

  Gilla

 4. Hah! Den listan skulle jag inte vilja hamna på. Men titeln var kul. Bad sex. 😀

  Gilla

 5. Ha ha! Jag ska precis gå och hålla föredrag om bland annat just bad sex scenes… Så häftigt att hinna se att det aktuellt på din blogg just då.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s