Påsken går mot sitt slut

Nu när den här helgen snart är till ända, får vi börja se fram emot Valborgsmässoafton.
Ett hus inte allt för långt bort från oss brann ner till grunden i helgen. Som tur var hade de som bor där valt att fira påsken i fjällen, men ändå, tänka att nås av beskedet att man inte har något hem att återvända till. Det måste vara fruktansvärt. Och här går jag och surar över att vi aldrig blir färdiga med det sista på utbyggnaden, när det finns dem som har det betydligt värre. Märkligt att det ska vara så svårt att någonsin vara nöjd med sin tillvaro.
Så, idag har jag passat på att njuta i solen med maken och hundarna. Visst finns det en miljard grejer som jag önskar att vi hade haft klara, men det är ju egentligen petitesser. För vi lever i alla fall och vi har ett hus som inte har förvandlats till en askhög under helgen.
Hoppas att ni andra har haft en trevlig påskledighet och att solen har lyst på er också 🙂

Dezmin

Annonser

8 responses to “Påsken går mot sitt slut

 1. Tänk att nås av det beskedet! Vad hemskt! Här har påsken varit fin och vädret med.

  Gilla

 2. Just det där är en av mina mardrömmar, det finns så många oersättliga saker i ens hus som inte är knutet till ekonomiskt utan personligt värde.
  Här har också varit fint väder 🙂

  Gilla

  • Ja, jag håller med. Saker som aldrig några försäkringar i världen kan ersätta. Det är en av mina värsta mardrömmar också.
   Skönt med fint väder, det verkar ha varit bra över hela landet 🙂

   Gilla

 3. Usch vad hemskt 😦 Tur att ingen var hemma, men vilken mardröm.

  Gilla

 4. Åhh – vad vidrigt. Kan förstå till en del … bredvid vårt hus i Dalarna hade huset på granntomten brunnit ned och en ung son i huset brann inne och det var innan vi kom dit. Huset hade varit uthyrt … så det var barnet i den familjen som dog.
  När vi bott ett tag i vårt hus på tomten bredvid kom den som ägde tomten och ringde på dörren. Han ville sälja sin tomt till oss (08:or) som inte hade någon psykologisk/känslomässig relation med dem som bott där när huset brann ned. Priset han begärde säger mycket = 100 :-
  Vi köpte … skildes senare och sålde tomten för 16 000 :- till nästa granne som blivit sporrad av en annan granne att bygga ett gigantiskt garage … inget är byggt än vad jag vet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s