Plan för idag

Igår landade provtrycket i min brevlåda och boken kommer att bli kanonsnygg! 🙂 Så, förutom en del andra ärenden jag hade igår, läste jag under alla lediga stunder och igår kväll var jag färdig.
Nu har jag läst den här boken så många gånger att jag snart kan den utantill, så det ska bli skönt att släppa ifrån sig den och snart går den till den slutliga tryckningen.
Idag ska jag försöka skriva lite på fyran, för det har jag inte gjort på ett tag nu, och sen har jag träff med skrivarcirkeln ikväll.
Det är i alla fall min plan för idag.
Vad har ni för planer?

Dezmin

10 svar till “Plan för idag

  1. Jag ska skriva vidare och sen är det nog dags att byta nagellack 🙂

    Gilla

  2. Oh, vad spännande med provtryck! Jag hoppas hinna skriva lite mellan jobb och agilityträning med vovven! 🙂

    Gilla

    • Ja, det var riktigt kul att se! 🙂 Låter kul med lite agilityträning också. Inbillar mig att kvalitetstid med vovven är bra för kreativiteten. Åtminstone funkar det så för mig när jag tagit någon av våra på en promenad 🙂

      Gilla

  3. Oooh, vad spännande med provtrycket!! Jag ser sååå fram emot att både se det och läsa! 🙂 Mina planer är att börja på det personliga brevet ikväll inför utskick. Hua…

    Gilla

    • Vad roligt att höra! Ser fram emot vad du ska tycka 🙂
      Härligt, Carola! Jag håller alla tummar och tår för dig! Hoppas ju få läsa din bok framöver också 🙂

      Gilla

  4. Men vad underbart att få hålla i provtrycket! Vilken lyx … har aldrig varit med om det 😉
    Ang. röntgen – så har jag alltid röntgat armbågarna också – tur det eftersom Hector/Flat hade pålagringar på båda fram. Men höfterna var fria!

    Gilla

    • Ja, det var verkligen lyx och lycka! 🙂
      Vi brukar inte röntga armbågarna, men det kanske man skulle göra också då. Men tydligen är det höftlederna som det är vanligast hos flattar att eventuellt ha problem med. Dock utesluter ju inte det att de även kan ha problem med armbågarna 🙂

      Gilla

  5. En superbt fin dag det, med provtryck. Och oj vad jag längtar efter att kunna säga att jag läst mitt manus så många gånger att jag kan det utantill. Alltså det är ju bra att kunna det så med tanke på att man ska kunna prata om manuset också.

    Gilla

Lämna en kommentar