Den kränkte rattfylleristen

Ibland måste man undra hur det står till hos folk.
Den här rattfylleristen tänkte bevisligen inte till särskilt mycket 🙂

Efter att ha sladdat och urinerat på en gård i Burträsk kontaktade den berusade föraren själv polisen och beklagade sig.

En fastighetsägare i Burträsk fick under torsdagskvällen ett oväntat besök på sin gård. En bil körde upp på gårdsplanen och började sladda omkring, varefter föraren klev ut och urinerade. Fastighetsägaren försökte att hålla kvar föraren på plats medan han ringde polisen, men föraren hann smita iväg innan patrull kom fram.

Men tips kom från oväntat håll. Föraren kände sig felaktigt behandlad av fastighetsägaren och ringde själv till polisen för att ”beklaga sig”. Polisen åkte till platsen där föraren befann sig för att lyssna på hans klagan, och omhändertog honom sedan för provtagning och förhör.

Ibland överträffar faktiskt verkligheten dikten 🙂
Undrar om föraren ångrar sitt telefonsamtal, eller om han fortfarande tycker att det var en god idé att ringa samtalet så här i efterhand?
Hur som helst skulle händelsen funka galant i en bok, eller kanske en novell hehe. Jag kan nästan höra dialogen som utspelade sig mellan fastighetsägaren och bilföraren 🙂

Dezmin

Annonser

6 responses to “Den kränkte rattfylleristen

  1. Jag undrar lite vad hans klagomål gällde…

    Gilla

  2. Heter det inte ”Verkligheten överträffar dikten?”. Som sagt, tidningar kan vara en inspirationskälla till mycket skrivande.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s