Artikeln i VF

Igår kom artikeln med mig i Västerbottens Folkblad.
Att fota den gick inget vidare (speciellt som jag är en värdelös fotograf) så jag provade att scanna den istället. Hela gick inte in i scannern, så om det ser lite märkligt ut mellan bilden och texten är det för att jag scannat dem var för sig och sedan försökt pussla ihop den. Om man klickar på bilden så öppnas den på en ny sida och klickar man sedan på den igen, bör det gå att läsa. Dock föll lite av texten bort i marginalerna, men sammanhanget hoppas jag framgår ändå 🙂

artikelvf1

Dezmin

14 svar till “Artikeln i VF

 1. Nu tycker jag förstås inte att du ska jämföra dig med ”Fjällbacka”. Du är klart överlägsen!
  Läste hennes första samt några såna där ”trailers” för att få ett intryck av vad det var frågan om. Lättläst på sitt sätt, men det var också allt. Never again!

  Gilla

  • Hehe, tack så mycket! 🙂 Men det var journalisten som satte den rubriken. Antar att hon fick idén när jag sa att det kunde vara roligt om någon spänningsroman utspelade sig på annan ort än Ystad, Stockholm, Fjällbacka etc.
   Har läst lite i hennes första bok och det är inget som jag fastnat för heller. Men det verkar ju vara ganska många som gillar det ändå.

   Gilla

   • Lättläst ytligt snabbt.
    I synnerhet efter alla mina skrivarcirklar har jag väldigt svårt för dåligt språk. Men hon är onekligen produktiv! Sitter verkligen på ändan och jobbar på.
    Och det gör helt klart du också!

    Brukade kommentera sånt med Läskberg med: läs Åsa Larsson istället!!!!!

    Gilla

 2. Hurra vilken fin artikel och jag tyckte faktiskt rubriken var bra, den väcker säkert nyfikenhet och så börjar man läsa den så ur den synpunkten funkar den utmärkt. Och kul skrivet med, grattis! 🙂 Jag håller med Ninna, nu har jag inte läst mer än någon sida här och där av Läckberg men du skriver absolut bättre än henne.

  Gilla

 3. Vad kul att få läsa! Bra bild också 🙂

  Gilla

 4. Hade helt missar detta inlägg. Vilken häftig rubrik. Reportern vet hur hon fångar läsare :). God fortsättning!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s