Min helg

Den här veckan har gått lite fortare än förra gjorde.
Jag har kommit igång med skrivandet igen (även om det inte går i den vanliga hastigheten) men jag känner att jag är i ett stort behov av en mjukstart nu.
Utöver det fick jag in ett manus som jag börjat testläsa och när en text redan i grunden är välskriven och spännande, är det förstås lätt att hellre ägna sig åt läsningen än åt skrivandet hehe.
Därför har jag satt upp en regel här. Jag får inte fortsätta testläsa innan jag skrivit ex antal ord i mitt eget manus.
Men nu är det snart helg och då är jag skrivledig 🙂 Ser redan fram emot att få dagens skrivkvot ur världen, för sen kan jag ägna hela helgen åt att att läsa.
Hur ser era helgplaner ut?

Dezmin

Annonser

6 responses to “Min helg

 1. Min helg består av att skriva, skriva och skriva.

  Gilla

 2. Jag kom upp tidigt och hade samma plan som du, först skrivkvot sedan annat. Men jag vet inte vad som hände, nåt gick fel på vägen! Men jag är så glad för att vara igång att jag är lite snällare mot mig själv än vad jag brukar vara 🙂 Helgen ser tom ut än så länge 🙂

  Gilla

  • Hahaha, det låter som det brukar gå för mig också nu för tiden, snett alltså. Vet inte heller hur det kan komma sig, men har goda förhoppningar att det ska lösa sig av sig själv. Härligt med en oplanerad helg, då kan man ju göra det man vill 🙂

   Gilla

 3. Det är bra att sätta upp sådana små delmål för att få något gjort 🙂 Jag är ensam med mina tjejer hela helgen och vi ska ha hemmaspa har de bestämt. Det ska bli mysigt. Hoppas kunna klämma in en och annan redigeringstimme också.
  Trevlig helg!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s