Men varför?

Jag vet inte vad det är, men jag tycks inte komma vidare i något av mina sidoprojekt. Kanske har jag gått in i någon form av ”skrivarvägg”, kanske är det årstiden? Jag vet faktiskt inte. Men jag kommer inte att ta ny sats förrän jag känner mig säker på att historien känns rätt. Det är ju ganska menlöst att påbörja nya manus som man inte kommer i mål med.
Eventuellt letar jag fortfarande en historia som känns unik på något sätt.  För just nu vill inte den där skrivivern infinna sig alls och då brukar det bero på två saker: Antingen håller inte historien, eller också är det fel tidpunkt att skriva den. Jag tar den här helgen åt att klura ut vad det beror på.

Dezmin

Annonser

10 responses to “Men varför?

 1. Vad trist att det inte vill sig! Frustrerande när man vill skriva något, men det inte riktigt klaffar. Lite mer läsning kanske är rätta boten 🙂

  Gilla

 2. Det låter klokt att ta en paus. Fast frustrerande förstås. Men du har kanske skrivit och redigerat en lång period nu så att din hjärna behöver ladda om?

  Gilla

 3. Ja, jobbigt när man vill skriva men inte hittar rätt story. Been there… Lite vila gör nog susen. 🙂

  Gilla

 4. Trist att inte komma vidare men passa på att njuta av ledigheten och…regnet. Ta en promenad med hundarna och vänta in känslan, den kommer!! Ha det bra!

  Gilla

 5. Jobbigt! Tror du gör rätt i att pausa. Hoppas du blir klokare dock. Jag är lite där jag också men bestämde mig för att avsluta i allafall. Sedan kanske det inte blir något av det sedan, det återstår ju att se förstås.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s