Lite om allt

Det har varit galet hektiskt här de senaste dagarna med starten på altanbygget (äntligen) samt att börja avvänja valparna från att dia och gå över på uppblött torrfoder. De har dessutom fått börja komma ut lite, så nu ska vi se om vi inte kan börja få dem att uträtta större delen av sina behov utomhus också. Helt rumsrena kan man aldrig få dem när de är så här små (det tar några månader innan de är det) men en bit på väg kan man ju komma 🙂

20150724_112852Här är det Pan och Themis som tar sig en tur i gräset.

Avslutningen på Motorveckan har också börjat och igår hade vi några vänner på besök.
Jag såg även att mitt bibliotek hade ”Min syster” så den köar jag på nu. Återkommer med tankar om den när jag läst den 🙂
I övrigt försöker jag bara hinna återhämta mig mellan valpköpare som hör av sig, utfodring av valpar, altanbygget (fast där har min man tagit det största ansvaret), samt hushållssysslor och annat.
Förråden har vi fortfarande inte hunnit röja ut ordentligt, man jag antar att var sak har sin tid och plats. Vi får kanske ta dessa under hösten.
Faktum är att jag nog aldrig har längtat så mycket efter de vanliga rutinerna som jag gjort i sommar 🙂

Dezmin

14 svar till “Lite om allt

 1. Förstår om valparna tar tid, de är ju så många 🙂 När får de flytta hemifrån?Jag längtar också efter de vanliga rutinerna!

  Gilla

  • Ja, vem hade kunnat ana att det skulle bli tio stycken 🙂 De får flytta när de är 8 veckor, så den 21 augusti är startdatumet för utflyttningen. Dock kan det ju dröja någon vecka eller två utöver det innan alla haft möjlighet att hämta.

   Gilla

 2. Min sommarrutin vad gäller skönlitterärt skrivande har hittils lyst med sin frånvaro. Har läst och promenerat mycket istället, vilket annars kommer i kläm bland alla andra rutiner. Vill skapa lite nya rutiner i höst och längtar efter det 🙂

  Gilla

 3. Konstigt att du hinner med någonting annat än valpskötseln 😉
  Den där altanen … som jag hört berättas om i två år … vill jag se en bild på när den är klar 😉 😉 😉 😉
  Min syster? Vad är det för bok … googlade o det fanns en del, Är det en barnbok?

  Gilla

 4. Vilka sötnosar! Vad väger dom nu? Jag börjar också längta efter rutiner och väl lite på gång eftersom detta är min andra arbetsvecka!

  Gilla

  • Ja, de är galet söta! 🙂 Vikten varierar ganska ordentligt från den minsta som väger dryga kilot, till den största som väger nästan två 🙂 Men förhoppningsvis blir det mer jämnare nu när de börjat äta hundfoder och inte bara diar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s