Redigeringen går vidare

Då var det måndag igen och dags att ta tag i lite vettiga saker.
Jag redigerar vidare (i svår motvind) men ska ta mig igenom detta. Ibland blir jag så trött på mig själv för att jag inte bara kan göra det enkelt för mig. Vad är problemet, liksom?
Det här sidoprojektet har bytt namn fem gånger vid det här laget och i morse kom jag på ännu en titel som skulle kunna passa, men jag får se vad det blir i slutändan. Jag ska även ta tag i beskrivningen av handlingen och skriva en ny sådan. Men först måste jag ta mig igenom redigeringen. Det är nog det värsta av allt. Gissar att jag i alla fall kommer att känna mig nöjd när jag tagit mig igenom den och det är inte så jättemycket kvar nu.
Vad ska ni göra under veckan?

Dezmin

16 svar till “Redigeringen går vidare

  1. Japp måndag igen och en ny vecka av slit!
    Haha, oj då, men då har du iaf inga problem att komma på titlar. Det tycker jag kan vara bland det svåraste. 🙂
    Ja tänk vilken känsla när den väl är klar. Massor av pepp till dig! 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Heja, heja … heja – roligt att du är bestämd även om det tar emot lite.
    Titlar … jag kan komma på hur många som helst … kollar på bilder som kan stämma med handlingen … sedan testar jag. Men jag kommer efter ett tag längre o längre bort, snurrar in mig i trippelbetydelser – som ingen läsare skulle köpa eller förstå 😉 Lycka till!

    Gilla

  3. Det blev måndag fort igen och som vanligt blir det teater och dans, plus en massa annat privat som hopar sig på hög.

    Gilla

  4. Titel är så svårt! Någon gång har den kommit till mig med en gång, men oftast har jag fått grubbla fram den i slutet. Vill att det ska kännas rätt!

    Gilla

  5. Kämpa på, när det är klart känns det bättre 🙂
    Jag har ledigt två dagar ni då det är höstlov, och har självklart då lyckats boka in BVC-tid, tandläkartid och veterinärtid… Så det ska jag göra innan det är dags att jobba igen 🙂 Och skriva och redigera så klart 😉

    Gillad av 1 person

    • Jag vet, det brukar kännas bättre sen, men nu känns det bara sååå tungt! 🙂
      Hehe, jamen det är ju typiskt att man bokar in allt när man skulle ha behövt ägna all tid åt att skriva. Du hinner nog skriva en del mellan alla besök också 🙂

      Gillad av 1 person

Lämna en kommentar