Min läsning

Jag tar ett litet steg i taget. Det går sakta, men det går framåt. Det kommer att gå över, jag vet det. Men det kommer att ta tid.
Stort tack för alla fina kommentarer! De har verkligen värmt i allt mörker ❤

För att ha möjlighet att koncentrera mig på något annat har jag börjat läsa en bok som jag blev tipsad om av Katarina. Hon läser den också. Det lustiga var att när jag nämnde vad jag skulle läsa för min testläsare, berättade hon att det faktiskt finns en underkategori i just den här genren.
Men vad är det för bok då?
Jo, hehe, det är den här:

28496532

I’m that girl…
The girl every woman loves to hate.
The one your man dreams about.
I live up to my name…
CLUBWHORE.
And this is my story.

She needs something. Something Devil’s Renegade MC Sergeant at Arms Bryce is more than willing to give. But he’s not the kind of man who asks. He takes. And soon, he will take her. He’ll dominate her. He’ll captivate her. She’ll be his—no patches…no property…no titles. Only her. Only him.
She thinks this is her story to tell.
It very well may be.
But he…is fixing to rewrite it.

Den här boken finns inte på svenska. Än. Vi får väl se om något förlag här vågar ge ut den så småningom 😉
I alla fall, det här är alltså en subgenre till Romance som kallas MC romance, eller Biker romance. Här snackar vi bad boys och här snackar vi stygga kvinnor 😉
Visst låter det som en bok helt i min smak?
Återkommer med recension på den, men den hamnar hos E-boksevangelisterna eftersom jag läser den som e-bok.
Jag har inte kommit så långt i den än, men jag har aldrig någonsin läst någonting i genren romance, som känts så trovärdigt. Eventuellt finns det en anledning till det också, för Kim Jones har ett förflutet i dessa kretsar. Jag kan säga att det märks väldigt tydligt. Bort med allt sockersött fluff och smågnabb, och in med lite råbarkad verklighet med grovt språk. Me like 🙂

Dezmin

14 svar till “Min läsning

 1. Tycker också det är kul att den är så olik allt annat jag läst i romancegenren. Kan tänka mig att den nog skulle få ett lite…hm…snällare omslag om den gavs ut i Sverige 😉

  Gillad av 1 person

 2. Blev också nyfiken 🙂

  Gilla

 3. Jag måste fråga eftersom jag upplever dina böcker väldigt trovärdiga också. HUR vet du hur det är? Du skrev någonstans att du gjort research men kan man verkligen göra det när det handlar om relationer? Förstår du hur jag menar?

  Gilla

 4. MC Romance… ständigt nya genrer, haha. Jag är inte så bar på engelska annars hade jag köpt den. Tjoa till om du ser att den översätts!

  Gilla

  • Ja, i USA är de riktigt duktiga på att liksom ringa in vilken målgrupp en bok vänder sig till. Här har vi väl i stort sett inga undergenrer.
   Det lovar jag att jag ska göra 🙂

   Gilla

 5. Tänk att Sverige var världens syndigaste land vad gäller sex och sånt en gång i tiden,och nu är plötsligt ett halvnaket bokomslag för mycket. Vad hände egentligen ? Snart får inte män och kvinnor bada tillsammans och den kvinna som har den dåliga smaken att visa naveln och urringningen får räkna med att kallas hora.

  Gilla

  • Ja, det är intressant hur allt har vänt. Det sätts tajtare och tajtare ramar kring det mesta i vårt samhälle. Jag tror också att det kommer att bli ännu snävare framöver, tyvärr.

   Gilla

 6. Wow! Spännande 🙂 Berätta vad du tycker när du läst färdigt 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s