Mars och 50 mille

Nu ska det väl ändå börja röra på sig. Åtminstone känns det så. Jag upplever det som att det mesta blir lite lättare, även tråkigare uppgifter som städning etc.
Under dagarna som gått har det skrivits mycket om mordet på Olof Palme eftersom det nu är 30 år sedan han sköts. Precis som så många andra har jag mina teorier och jag tror inte att det var Christer Pettersson. Så mycket kan jag säga.
Det här är ju en femtiomiljonersfråga eftersom just 50 miljoner är vad som utlovas till den som kan lämna information så att den här trettioåriga gåtan får ett svar.
Därför går vi raskt över till nästa fråga: Vad hade du gjort för 50 miljoner?
Jag hade nog börjat med att köpa mig en ö någonstans och byggt ett häftigt hus. Hade inte det varit coolt med en alldeles egen ö?
Någon annan som har andra planer med så mycket pengar på fickan? 🙂

Dezmin

Annonser

24 responses to “Mars och 50 mille

 1. Bra fråga. 😊 jag törs inte ens tänka på det hehe. Då blir jag så deppig över att jag inte har dem… 😉 men jag skulle definitivt bosätta mig någon helt annanstans och göra något annat än nu. 😊

  Liked by 1 person

 2. Ps en ö låter nice 😛

  Liked by 1 person

 3. Pettersson är inte min gissning heller för jag tror att mördaren lever än och finns i Sverige. Jag hade rest en massa för 50 mille 🙂

  Gilla

 4. Oj, svårt fråga… Hade till största delen fortsatt som idag tror jag, men haft ekonomisk möjlighet att satsa ännu mer på skrivandet än jag redan gör nu. Fler resor med hotellnätter och muséer hade det nog också blivit 🙂

  Och Palmemordet… Jag tror aldrig det kommer att lösas oavsett mängden pengar som utlovas…

  Gilla

  • Ja, då hade du lätt kunnat skriva på heltid hur länge du velat 🙂
   Jag tror inte heller att det någonsin får sin lösning. Men jag kan ibland undra hur många som vet sanningen. För jag tänker att ju fler som vet, desto större är risken att någon läcker, speciellt med den där summan som belöning. Min gissning är därför att det inte kan vara särskilt många som vet, kanske bara en och det är mördaren själv.

   Gilla

 5. En ö skulle jag inte köpa mig, blir lätt klaustrofobisk, hehe. Eftersom jag inte vill slita upp ungarna från skolan skulle jag satsa på att bygga om huset men en hel del resor skulle det bli. Tror inte heller att det där mordet blir löst så här långt efteråt. Tyvärr…

  Liked by 1 person

 6. En egen ö står absolut på min önskelista också 🙂

  Gilla

 7. Åh, jag vet inte … men en ny bostad skulle det nog bli. Frågan är bara var. Sedan skulle vi resa, resa och resa 🙂 Coolt med en egen ö.

  Gilla

  • Resa är nog något som väldigt många skulle passa på att göra och det är ju alltid kul 🙂
   Verkligen! En sådan står högst på min önskelista 🙂

   Gilla

 8. För några år sen var det en ö med ett skithäftigt hus till salu nånstans i södra Dalarna för ca 1,5 mille…. Ingen ström visserligen men ändå skitbilligt…Jag hade nog också satsat på att köpa en ö eller kanske nåt slottsliknande. Riktigt gammalt i.a.f.

  Om man ska gå efter statistik så borde det ju vara Lisbeth som lät skjuta Palme…Han var ju en känd bock så motiven fanns ju.

  Eller så tröttnade han på att vara kändis och fejkade sin död för att bli helgonförklarad… Han sitter nånstans på Cuba och röker cigarr och skrattar åt uppståndelsen.

  Gilla

  • Det lät jättehäftigt! Det hade jag med satsat på om jag haft pengarna.
   Hehe, det var ju en intressant teori. Men vem vet, du kanske har rätt 😉
   Då har han fejkat den bra i så fall, plus att han misstog sig kring att bli helgonförklarad 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s