Senaste rapporten

Vi har nästan målat huset klart nu, kvar är det högsta partiet på baksidan. För att ta det på ett säkert sätt hade vi tänkt hyra en skylift, men då visar det sig förstås att det endast finns ett företag här som hyr ut skyliftar och eftersom de har monopol här, så är de svindyra. Maken tycker inte det är värt det och tänker ta det sista med hjälp av stegen. Ibland blir man riktigt trött på den här hålan 😦

Hur som helst, vi hoppas ha målat färdigt innan helgen är slut och nästa sak att ta tag i blir att skruva trall så altanen blir färdig till midsommar.
I övrigt har vi en tryckande hetta här, så jag hoppas det ska bli lite svalare snart.
Slut på senaste rapporten 😉
Önskar er alla en trevlig helg! 🙂

Dezmin

Annonser

14 responses to “Senaste rapporten

 1. Typiskt att något alltid ska krångla. Hoppas det går bra iaf, håller tummarna. Hoppas du får en fin helg och lagom varmt. 🙂

  Liked by 1 person

 2. Hur högt är huset?

  Gilla

  • Nästan sju meter vid högsta punkten, men det som är kvar ligger på en höjd mellan fem och nästan sju meter alltså. En skylift hade helt klart underlättat.

   Gilla

 3. Trevlig delrapport, ha en bra helg!

  Gilla

 4. Han, maken – säkrar väl sig på något vis? Låter vanskligt om han skulle chansa. Hoppas det går bra och med fin strykning 😉

  Gilla

  • Nej tyvärr, det finns inget att säkra i, så faller han ner lär han ju slå ihjäl sig. Men vad göra, liksom? Så vi får hoppas det går bra, håll gärna tummarna!

   Gilla

 5. Hu vad läskigt! Att stå på steget så högt upp menar jag. Vilket oskick att vara så dyra på hyra! Oftast skulle de tjäna mer på att ha ett rimligare pris för att få fler kunder. Hoppas målandet går bra!

  Liked by 1 person

  • Men verkligen! Jag hade inte velat göra det, men vi får se. Eventuellt att vi hyr en byggställning istället, för jag har i alla fall försökt tala förstånd med honom.
   Tack! Det hoppas jag med!

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s