Första sidorna

Det är mycket nu, som Stefan Sauks karaktär brukade säga i Lorry. Därför blir det ett kort inlägg idag.
Jag ligger efter med en hel del göromål i hemmet (igen), som jag ska försöka komma ikapp med under dagen. Riktigt trista uppgifter, men någon måste ju göra dem 🙂
Det ligger i alla fall uppe ett kortare provläsningsavsnitt av Wicked Game nu. Jag har plockat bort några av de sk smutssidorna, men i övrigt är alltså dessa de första sidorna av boken. Och på tal om provläsningsavsnitt, är det någon fler än jag som brukar fästa vikt vid sådana? Om jag är nyfiken på en bok, kollar jag ofta först om det finns några sidor av den utlagda någonstans, för att få en fingervisning om den kan vara något för mig, men jag vet att inte alla gör det.
Nu ska jag ta tag i den här dagen så jag får göra helg någon gång.
Så, trevlig helg! 🙂

Dezmin

22 svar till “Första sidorna

 1. Det där var ju riktigt bra, en bok man blir sugen på att läsa! Det var länge sedan jag läste en bok med så direkt tilltal, och jag inser att jag saknat det :)Tycker verkligen om provläsning, så slipper man köpa en bok och upptäcka på sidan 3 att språket eller något annat haltar.

  Gillad av 1 person

 2. Jag har redan tjuvläst för jag såg i widgeten bredvid att du lagt ut ett avsnitt och letade upp det. Början är superbra och jag undrar vem han är men det kommer väl att visa sig när jag får läsa mer. Läser sällan provavsnitt utan går på rekommendationer oftast om det handlar om författare jag inte känner till sedan tidigare.
  Trevlig helg! 🙂

  Gillad av 1 person

  • Hehe, ja vi la ut det på andra sociala medier tidigare i veckan 🙂
   Tack! Då hoppas jag att du ska gilla resten med.
   Rekommendationer går även jag ofta på, men jag läser gärna några sidor ändå, för smaken är ju olika.
   Trevlig helg! 🙂

   Gilla

 3. Jag gillar verkligen provläsningsavsnitt själv med, tycker som Anders att det är ett perfekt sätt att få tjuvkika lite på en bok innan man köper dem, speciellt de där man inte kan hitta i bokhandlarna eller som ens egen bokhandel kanske inte har hemma. På det antalet sidor hinner man ofta bilda sig en ganska bra uppfattning om ifall det är något man gillar eller inte.

  Gillad av 1 person

  • Jamen precis, då slipper man köpa den berömda ”grisen i säcken” 🙂 Och finns inte boken hos någon boklåda, är ju sådana avsnitt enda chansen att bilda sig en uppfattning kring språket och inledningen 🙂

   Gillad av 1 person

 4. Håller med Annika! Sedan gillar jag karaktärer som sticker ut rejält och det gör din. Ser fram emot att läsa hela! Trevlig helg!

  Gillad av 1 person

 5. Jag brukar inte provläsa, vill läsa i min helhet. Ha en bra helg!

  Gillad av 1 person

 6. Snyggt!
  Ha en skön helg ❤

  Gillad av 1 person

 7. Så fort jag får tillfälle ska jag läsa provavsnittet. Har lunch på jobbet just nu och gör en snabbtitt på lite bloggar. I kväll hoppas jag hinna för jag är så himla nyfiken på boken 🙂 Det är inte alltid jag läser provavsnitt men är jag osäker på en bok kan jag göra det. Fast i det här sammanhanget är det definitivt inte av den orsaken, hehe.
  Förstår att du kommit efter med en del i hemmet efter allt jobb med utgivningen. Sånt väntar ju tålmodigt tills det blir gjort :p Trevlig helg!

  Gillad av 1 person

  • Jamen det är rätta takter, ta igen lite surftid under lunchen 🙂
   Det ska bli spännande att höra vad du tycker och hehe, det var ju skönt att höra.
   Just nu håller jag väldigt många bollar i luften eftersom jag ju parallellt med släppet av WG, redigerar fyran i Limboserien och då är det lätt att hushållsbestyren hamnar efter, så den bollen måste jag fånga upp idag 😛
   Trevlig helg!

   Gillad av 1 person

 8. Wow ! Det där var häftigt. Det ska bli spännande att läsa resten 🙂

  Gillad av 1 person

 9. Jamen ÅÅÅÅH! Härligt där!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s