Poddtips

Jag lyssnar ju ytterst sällan på poddar själv, men hittade den här sidan under morgonen.
Ensamheter, går ut på att författare skriver kortare texter som sedan läses in av en annan författare. Det blir alltså en antologi som aldrig tar slut och samtidigt lite som Så mycket bättre, men där författare tolkar texter av andra författare, istället för musik som tolkas av andra artister.
Vem som helst verkar kunna delta, det enda kravet är att man själv bidrar med en text samt läser in någon annans.
Det här var ett riktigt roligt initiativ, tycker jag och om någon sitter på en kortare text och känner sig manad att läsa in någon annans, är det alltså hit man vänder sig.

Själv jobbar jag nu för högtryck inför släppet den 27/3 av Wicked Game, men när det förhoppningsvis lugnat ner sig lite, ska jag ta mig tid att lyssna på några avsnitt 🙂

Dezmin

8 svar till “Poddtips

  1. Det var ett annorlunda initiativ kring skrivande. Inget som manar mig men tycker ändå att det var ett kul sätt att engagera människor i att skriva 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Haha, vilket intressant initiativ. Verkar nästan som ett slags gratis alternativ till storytel, lol. Vad jag inte förstod riktigt var var inläsarens egen text kommer in i bilden, men jag får väl lyssna och se, hehe 🙂 Tack för tipset!

    Gillad av 1 person

  3. Lyssnade och texten har blivit kvar inom mig hela dagen. Kul initiativ. Även om man inte själv tar del, tycker jag att det var något som sporrade.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s