Tur att det är helg snart

Den här veckan har varit ganska körig och sedan är det alltid något som ska strula också.
Adlibris är närmast experter på att tjorva, för hos dem går GG ännu inte att beställa. Jag vet inte vad det är med den där nätbokhandeln, men jag vet att vi ingalunda är de enda som haft problem med dem.

Nog om dem.
I helgen ska jag försöka ta det lugnt och på lördag ska jag på en 50-årsfest. I övrigt ska jag bara försöka återhämta mig.
Låter väl som en ganska bra plan, eller hur? 😉
Vad ska ni göra i helgen?

Dezmin

15 svar till “Tur att det är helg snart

  1. Bra att veta. Jag har bara konto hos Adlibris.
    I helgen ska jag bort. Ska bli skönt 🙂

    Gillad av 1 person

    • Det är ett elände med den där nätbokhandeln.
      Låter som en bra plan 🙂 Jag skulle också behöva resa bort tror jag, men det får nog vänta tills saker lugnat ner sig här.

      Gilla

  2. Ja det verkar vara en vanlig företeelse hos förlag och egenutgivare att vara duktigt less på adlibris, vilket vi verkligen har fått erfara orsakerna till.
    Vad kul med fest, och hoppas du får en skön och vilsam helg i övrigt. 🙂
    Jag ska nog mest ta det lugnt jag med, skriva och fota och sova, typ 🙂

    Gillad av 1 person

  3. Trist med strul vid boksläpp, hoppas det löser sig!

    Gillad av 1 person

  4. Surstrul vill man inte ha. Det funkar i alla fall bra att beställa böcker därifrån.
    Den här helgen … blir inte kul … min dotters dalmatiner 2,4 år ska omplaceras imorgon. Vi tre åker ner till Jönköping för att möta upp den nya familjen på halva vägen. De bor på en gård mellan Helsingborg och Ängelholm. Omplaceringen görs på grund av kärlek och omtanke till Dayzie som inte klarar av den tuffa levnadsstilen som en storstad erbjuder. Det som avgjorde den långa processen att ta beslutet, var en övning som försvaret hade i höstas, där de bor på Gärdet – de sköt, smällde och pangade alldeles utanför porten – precis – då hon skulle gå ut … sedan dess har hon inte kommit över sin paniska rädsla … till nyår blev hon ‘drogad’ … men, sedan har rädslan påverkat henne att göra sina behov inomhus.
    Hon förtjänar att bli den glada och lyckliga hund hon egentligen är – igen.
    Det blev en lång kommentar på din korta fråga.
    Ha en fin helg nu, Eva-Lisa ❤

    Gillad av 1 person

    • Ja, det löste sig under dagen idag.
      Fy vad trist, jag lider verkligen med din dotter, men samtidigt vill man ju hundens bästa. Måste ändå vara jobbigt att skiljas från någon man håller så kär trots att man vet att den får det bättre.
      Ha en fin helg du med, Ebba ❤

      Gilla

  5. Har hållit på med ved idag. Strax kommer älsklingen hit på middag och långhelg. Blir väl biomys i biorummet och namngivnings fest på Söndag åt mitt brorsbarn Lilly lo. Sen hoppas jag få ut älsklingen på vedbacken lite.

    Gillad av 1 person

  6. Tack och lov för helg. Och röd tisdag. (Tyvärr jobb på mån) Välbehövlig vila då jobbet varit extra tufft några dagar. Satsar mest på läsning i soffan den här helgen. Lite småplock och små turer ut också har det blivit och blir.
    Adlibris har jag hört klagas på förr. Ändå, låter helt tokigt det jag läste i kommentarerna.

    Gillad av 1 person

    • Ja, det stämmer, det är röd tisdag också, hurra! 🙂
      Låter som en härlig helg 🙂
      Det är helt galet på Adlibris och detta var inget jag hade en aning om innan vi startade förlaget, så man lär sig något nytt hela tiden. Allt är inte trevliga lärdomar heller.

      Gillad av 1 person

Lämna en kommentar