Dags att ta nya tag

Vi blev utan internet hastigt och lustigt.
Det visade sig att en dekoder vi precis införskaffat, stod och drog en massa surf, men nu har vi fått rätt dekoder, så nu ska surfen räcka utan problem igen.

Jag har redigerat Gärningsspelarna ännu ett varv, men sitter fortfarande och funderar över poängen med slutet. Har aldrig varit med om detta tidigare, men jag tror det beror på valet av genre. Det här är ju i genren feelgood, även om den nog hamnar i en klass för sig då det inte är någon ”snäll” historia, och problemet är att jag har svårt att sammanfatta vad själva udden är. Så, det funderar jag på just nu.

På tal om något annat. Har ni sett att det nu finns en sida där de listat de flesta svenska författare, men även en del översatta utländska författare? Den heter författare.se och här hittade jag mig.
Det är ju kanonbra att de samlar alla på en och samma plats, för då blir det enklare att upptäcka nya författare 🙂

Nu ska jag i alla fall ta tag i den här veckan och jag hoppas jag ska hinna med det mesta jag planerat.
Jag har åtminstone vilat upp mig i sommar, för tycker inte jag har gjort annat än att tagit det lugnt p g a värmen 🙂

Dezmin

10 svar till “Dags att ta nya tag

  1. Ja i sommar har man verkligen vilat upp sig. Den här veckan kör allt igång och sen är det fullt ös till november!

    Gillad av 1 person

  2. Välkommen tillbaka till verkligheten.
    Hur kan du skriva Feelgood, när det finns Feelbad.

    Gillad av 1 person

  3. Roligt att du skriver i en annan genre nu … det gör jag med. Skriver också feelgood … det är mycket skrivande på nätterna. Som förra natten, skrev till 04.19 … gick ut med hunden sedan och låg (äntligen) i sängen vid 05.00. Så var det upp vid 10 … skulle (bröd)jobba från 13.45 – 22.00 … gick bra, fick en dipp vid 19-tiden. Fick en rast och körde ett avslappningspass (bland massor av folk, men bad en kollega att hålla koll på mig för jag blundade hela tiden … så givande, det hjälpte till 100 % … sedan vände det trötta.
    Lycka till i fortsättning ❤

    Gillad av 1 person

  4. Du är så flitig! Och jag älskar dina snygga titlar, och bokomslag! De står ut, och det gör även dina karaktärer som verkligen fastnat hos mig. Jag ser fram emot att läsa trean i Lex Limbo- serien i höst, när f-kassan någon gång betalar ut mina pengar…😉

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar