Hänt på sistone

Det har varit tyst här ett tag, men det beror inte på att livet gått på sparlåga, tvärtom.
I skrivande stund befinner jag mig på Teneriffa och vi åker hem idag.
Vi har kollat på lägenheter här och har med stor sannolikhet hittat en vi gillar. Det är en nybyggd fastighet så lägenheterna är inte ens färdiga än (de blir färdiga i april 2020) på ett väldigt fint område.
Vi hade ju bara tänkt oss ett sovrum, men den här lägenheten har två sovrum och som mäklaren förklarade för oss, är det alltid ett plus med fler sovrum om man vill hyra ut och det kommer vi att göra när vi själva inte är här.
Vi har inte bestämt oss helt än, men som det ser ut just nu, blir det den här lägenheten eftersom ett sådant här tillfälle med helt nybyggda lägenheter på ett superfint område är väldigt sällsynt.

Det är vad jag lagt min tid på under den närmaste perioden och när vi kommer hem till Sverige ska jag lägga lite mer tid på mitt manus igen 🙂
Jag hoppas att ni också har haft det någorlunda lugnt och att julstressen inte kickat in riktigt än 🙂

Dezmin

8 svar till “Hänt på sistone

  1. Vad härligt att kunna kombinera en liten getaway med så roliga saker som lägenhetsköp 🙂 låter mkt klokt som ni o mäklaren var inne på.
    Själv är man på jobbet o firar första advent med att sälja lussekatter o pepparkakor 😄 ingen julstress här ännu 🙂 brukar nog inte bli så stressad över julen faktiskt.

    Gillad av 1 person

  2. Vad roligt! Låter som en bra anledning till att varken blogga eller skriva.🙂

    Gillad av 1 person

  3. Ingen julstress, bara flyttstress, men det lugnar sig i slutet av veckan. Kul med lägenhet!

    Gillad av 1 person

  4. Men oj, vad spännande! De planerna måste verkligen lysa upp i decembermörkret;)

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar