Tid att njuta

Igår släpptes Mig skall intet fattas, så nu kan jag äntligen ta det lite lugnare.
Det är skönt att jobba på ett helt annat sätt sedan vi startade förlaget, för tidigare har det ju nästan varit tvärtom: När boken finns ute börjar jobbet med att vara ute och marknadsföra den.
Eftersom förlaget riktar sig direkt till vår målgrupp, behöver jag inte längre tänka i de banorna och för mig som inte tycker det är speciellt roligt att vara ute och sälja böcker (eller att prata om dem) är det en väldigt stor lättnad att slippa den delen.

Några av er har ju förköpt boken och en del har redan hunnit läsa ut den.
Det ska bli intressant att se hur den kommer att mottas av läsarna, men hittills ser det hoppfullt ut i alla fall och eftersom det är första gången jag skrivit en bok med lite mer djup än tidigare alster, blir det extra spännande att se hur andra upplever den.

Nu ska jag fortsätta att njuta av en lite lugnare tillvaro, för den kommer ju inte att vara i all evighet. Vi har manus som ska läsas och övervägas en eventuell utgivning och utöver det har jag en del jobb som släpar i hemmet.
Men idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av min lediga tid.
Hoppas att ni andra också har en fin vecka! 🙂

Dezmin

12 svar till “Tid att njuta

 1. Jag har inte hunnit läsa ut boken än men jag gillar den skarpt! Fast jag tycker att du kanske gjort det lite för enkelt den här gången eftersom Joel måste vara åtminstone en av gärningsmännen. Inget annat är ju möjligt. Misstänker att Cat Eyes bara finns med som villospår och att man ska tro att det är han för att han har den där missbildningen i ögonen.
  Den lämnar i alla fall mycket att fundera över i mitt eget liv.
  Jag återkommer när jag läst ut den och jag är jäkligt nyfiken på hur hon fick skuggan att försvinna =)

  Gillad av 1 person

  • Vad härligt att du gillar den! 🙂
   Ja du, vi får se om du har rätt eller fel där och det ska bli riktigt spännande att se vad du tycker när du läst ut den 😀

   Gilla

   • Fast det finns väl inga andra som kan ha haft ihjäl henne? Motorsågen med hennes blod på finns i Joels hem. Som åklagaren sa måste ju gärningsmannen ha ställt den i hans hem och det låter väldigt långsökt och inte speciellt trovärdigt 😉 Därför måste Joel vara inblandad i alla fall.
    Men jag återkommer när jag läst ut den 🙂

    Gillad av 1 person

 2. Passa på att vila lite. De där ”vilohålen” är ofta viktigare än vi tror 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Ja jag håller med. Så skönt när man faktiskt kan luta sig tillbaks istället när boken väl är ute och fokusera på online marknadsföring istället för som för de flesta andra författare veta att när man väl tagit sig igenom hela manglingen av manuset och är trött till leda på det och helst bara vill ta semester från allt i ett halvår, ja då ska man inleda marknadsföringsturnen istället. 😅 Bra jobbat i alla fall! Nu är den ute och vi kan vila lite. 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Jag har ju, som du vet, läst den, och gillat! Tyckte om att den var så annorlunda, och oförutsägbar, men ändå trovärdig. Skickligt jobbat!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s