Mer läsning

En bra sak med att få lite mer tid är att jag också hinner läsa fler böcker.
Nästa bok som jag tänker läsa är den här:

Där kräftorna sjunger

Den handlar om följande:

En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne ”Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

Den här boken har blivit en internationell succé och jag tycker att handlingen låter både annorlunda och spännande. Jag kommer att ha överseende med att den förmodligen är en klassisk polisdeckare, jag är ju inte så överförtjust i just sådana upplägg, men i det här fallet kan jag blunda för det. Det har jag gjort förr om storyn verkar riktigt lovande.
Jag återkommer med en recension när jag läst den.

Dezmin

 

13 svar till “Mer läsning

 1. Den låter intressant. Jag läser gärna bra deckare även om det inte är något jag läser i första hand. Ska bli kul att se vad du tyckte.

  Gillad av 1 person

  • Tycker också den lät spännande. Jag läser ju mest deckare, även om jag alltid försöker hitta sådana som åtminstone känns lite mer annorlunda i intrigen.
   Jag återkommer med recension när jag läst den 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Den låter intressant, på ett udda sätt, även om jag nog inte skulle ha trott att du skulle lockas av den 😊 Förhoppningsvis påminner den lite om den där… vad hette den, boken om fotografen du tipsade mig om och som jag läste och gillade. 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Ps just det, den var det. 🙂 jag tyckte inte ens den var seg vill jag minnas, bara fascinerande, och som du säger, språket! 😁

  Gillad av 1 person

 4. Håller med ovanstående, blir spännande att höra vad du tycker om den! Såg förresten att du fått en fantastisk recension i veckan, grattis! Det förtjänar både du och boken. Trevlig helg!

  Gillad av 1 person

 5. Intressant story. Berätta när du läst klart!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s