Ännu en punkt att pricka av

Jag har hunnit storstäda huset och julpyntat – check!
Inte för att jag brukar pynta i någon större utsträckning (ju mer man sätter upp desto mer måste man ta ner sedan) men alla kan se att vi vet att det är jul i alla fall och nu kan jag även pricka av det 🙂

Vidare väntar vi på att nya böcker ska komma in av Mig skall intet fattas och den inbundna är på väg, så nu ska det inte dröja länge innan den finns i lager igen.
Ljudboken är också snart klar och jag är jättenöjd över resultatet!
Tiden går så fort och jag vet inte hur andra har upplevt året, men jag tycker att 2020 gått väldigt fort. Kanske beror det på pandemin, saker och ting blev ju inte som någon tänkt det. Hur som helst är jag glad att året snart är slut, även om det för min del medförde några roliga saker också.
Jag tänkte inte summera året i det här inlägget, men kan ändå konstatera att för min del skilde det sig inte så nämnvärt mycket från hur övriga år sett ut.
Jag jobbar ju hemifrån och träffar inte så där överdrivet mycket folk annars heller. Däremot fick vi ändra utlandsplanerna, men det kommer ju nya tillfällen.

Vilka planer har ni fått ändra det här året?

Dezmin

8 svar till “Ännu en punkt att pricka av

 1. Vi har också bara lite julpynt. Ibland blir det aningens mer men i år kör vi sparsmakat.
  Visst har året gått snabbt. För min del så annorlunda med nystartat företag och ett extrajobb som varit inställt i sex månader (nu är det ju igång, men väldigt annorlunda) och pandemin som har påverkat det sociala. Inte för att vi har varje helg inplanerad annars heller, men nog hade det varit kul att umgås lite mer. Annars har inte livet påverkats så jättemycket. Rullar liksom på ändå, inget inställt eller så.

  Gillad av 1 person

  • Ja, man behöver ju inte övergöra det bara för att det är jul 🙂
   Absolut, lite saknar man förstås att umgås med vänner och bekanta också, så vi får hoppas att pandemin ser sitt slut i början av nästa år.

   Gillad av 1 person

 2. Ja du kan ha rätt i att året gått fort, faktiskt. Jag minns hur tråkigt jag tyckte året hade börjat i januari som blev en lite meh månad, men det fick man ju äta upp sedan 😬
  Hm, ändrade planer, ja. Från början hade jag ju inte ens tänkt sluta jobba på dagjobbet i år, men iom hur saker föll sig så blev det så i alla fall, och sedan brann ju semesterplanerna inne inte bara en utan två ggr. Plus lite andra tråkiga saker som hände i familjen. Så nog har det varit ett händelserikt år, det kan man inte klaga på i alla fall. Läget i slutet av det här året är ett helt annat än för bara ett år sedan. Vi får se om det blir annorlunda nästa år eller bara mer av samma… 😰 Julpyntet har jag nog slutat med helt nu, men det har skett gradvis de senaste åren.

  Gillad av 1 person

  • Ja för din del blev det ju verkligen ett jobbigt år ❤
   Men just därför tror jag att 2021 blir ett fantastiskt år för dig och ett mycket roligare sådant. Efter regn kommer sol. Må vara en klyscha, men det brukar ofta vara så 🙂

   Gillad av 1 person

 3. Dan Jaans / BITTERPITTEN

  Jag blev sambo för ett år sen,efter att varit särbo i ca 12 år.Jag gick också ner i tid för ett år sen till 75%,så det har varit ett annorlunda år på många sätt.Mer fritid och mer isolering har gett mig och min sambo mer lugn och ro.Vi trivs bra med att vara hemma.Jag har avverkat en del i skogen,och vi har renoverat ett badrum helt själva utan att anlita hantverkare.Vi har fått mycket gjort när vi är hemma mycket. Tack vare pandemin behöver jag ingen ursäkt för att gå hemma och skrota 🙂

  Gillad av 1 person

  • Det låter som om ditt år har varit helt fantastisk, trots pandemin 🙂
   Renovering är ju dessutom något man bör passa på att göra i dessa tider och det blir ju så bra när det är färdigt! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s