God Jul & Gott Nytt År

Då går 2021 mot sitt slut och jag hoppas verkligen att 2022 ska bli ett roligare år där pandemin inte står i vägen för alla eventuella planer man har.
Det här året blev verkligen ingen hit och jag kan väl summera det som att det var året där allt kom av sig. Det var året när man återfick hoppet under hösten, men där nya varianter av viruset satte stopp igen.
Nu hoppas jag att nästa år blir lite lättare och att saker börjar återgå till det normala, annars vet jag inte hur det här ska sluta för det kan väl ändå inte vara meningen att det här ska bli det nya normala?

Så, jag tar och vilar upp mig lite inför nästa år nu så jag kan ta nya tag 2022 med samma planer på lägenhetsköp utomlands, men den här gången ser jag fram emot att få slutföra dem också.

Hur ser era planer ut inför nästa år?
Oavsett vad dessa är, önskar jag er alla God Jul & Gott Nytt År! 🙂

Dezmin

6 svar till “God Jul & Gott Nytt År

 1. Låter härligt att få förverkliga lägenhetsköp i värmen. Hoppas ni får vad ni söker.🙂
  God jul och gott nytt år!

  Gillad av 1 person

 2. Jag ska absolut inte klaga på mitt år, det blev väl inte riktigt som andra år i något avseende, men samtidigt vill jag absolut inte ha tillbaks tiden då jag var anställd och bitter och vantrivdes med det mesta. 🤣 Jag har på det stora hela trivts väldigt bra med detta år, och en sväng till Italien blev det ju med. 🙂 Så jag tar det onda med det goda. 😊
  Håller dock tummarna för att ni lyckas förverkliga bostadsköpet under nästa år, förstår att det är frustrerande när en pandemi sätter käppar i hjulet för sådant.
  Hm, planerna för nästa år måste jag fortfarande fundera lite över, är inte inte riktigt klar över det faktiskt, hur jag ska komma vidare mot mina övergripande mål mer än att jag hoppas få fortsätta som nu. 🙂

  Gillad av 1 person

  • Ja, så härligt att du äntligen fick börja ägna dig åt något du trivs med 🙂
   Och skönt att du fick komma i väg till Italien en sväng också.
   Tack så mycket! 😊 Ja riktigt frustrerande, men det ska väl lösa sig till slut med det också, ibland får man bara ha lite tålamod.
   Då håller jag alla tummar för att du får fortsätta 😊

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s