Dubbelt vågspel

DV_frontNatten den 28 september 1994 förliste Estonia. Ombord på färjan fanns en mördare som aldrig återfanns.

Drygt tjugo år efter färjekatastrofen får Jesse ett uppdrag. Någon vill att han eliminerar en person som planerar skriva en bok. En bok där författaren hävdar att mordfallet inte blev ordentligt utrett och att den verklige mördaren var en annan person, någon som författaren tänker avslöja i sin bok.

Samtidigt börjar Jesses yrke slita på förhållandet med Olivia, och när Jaques drabbas av personliga problem väljer Jesse att åka till honom. Ett beslut som kanske innebär slutet för Jesses och Olivias framtid tillsammans.

Kan Olivia fortsätta balansera på gränsen mellan den kriminella världen och det civiliserade samhället? Och om hon måste välja, vad är då det enda rätta?

DUBBELT VÅGSPEL är den tredje boken i Limboserien skriven av E L Dezmin och en fristående fortsättning på Lex Limbo och Den gyllene rockaden.

”En spännande bok trots att det ”bara” är ett mord. Bra driv och bra flyt. Jag blir nyfiken på hur deras relation kommer att utvecklas. Har du inte läst boken, gör det!”
Pia Widlund, Pias Lilla Kulturblogg, om Lex Limbo

”Han  [Jesse] påminner om Patricia Highsmiths romanskapelse, den talangfulle Tom Ripley som också är verksam i rättvisans gråzoner.”
Andreas Eriksson, Tidningen Norran om Den Gyllene Rockaden

UTKOMMER I NOVEMBER 2015